Archief

Vier mogelijke getuigen van steekincident gezocht

De politie is op zoek naar vier mogelijke getuigen in de zaak van het incident op 18 november in Hoek van Holland, waarbij een taxichauffeur meerdere malen is gestoken. Het gaat onder meer om een man van tussen de 65 en 70 jaar oud en een oudere vrouw.

Het tweetal stond met een zilvergrijze, groot model sedan geparkeerd bij de Hoekse Vishandel, half op het voorste parkeervak en half op het volgende parkeervak. De taxichauffeur, die de twee daders oppikte bij de vishandel, kon hierdoor niet goed parkeren.

Uit het onderzoek is ook duidelijk geworden dat twee andere personen vlak voor het steekincident in de 1e Scheepvaartstraat een hond uitlieten en in de richting van de Harmoniestraat liepen. Mogelijk hebben deze mensen iets van het steekincident gezien.

Eerder liet de politie al weten op zoek te zijn naar een klant van de vishandel. Deze zou kort met de mannelijke dader hebben gesproken in een Oost-Europese taal. Het is de politie nog niet gelukt deze man te vinden.

Zowel de mensen die de hond uitlieten als de oudere mensen in de grijze personenauto als de klant in het restaurant kunnen bellen naar 0900-8844 en vragen naar TGO Harmonie van de Politie Rotterdam-Rijnmond. Dat geldt ook voor mensen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Mailen kan ook: tgoharmonie@rijnmond.politie.nl