Archief

Sponsoractie levert 75.000 euro op

De AH Koornneef Sponsoractie heeft verenigingen, scholen en stichtingen dit jaar in totaal 75.000 euro opgeleverd. Ruim 220 Westlandse verenigingen en organisaties deden mee. Zij hebben hun cheque inmiddels ontvangen.

Met de sponsoractie konden klanten sponsorpunten verzamelen, die bij elkaar opgeteld een bedrag representeren. Ludieke acties leverden bonussen op. Dansschool Dans Creatie haalde de meeste punten op en kreeg daarmee ruim 3500 euro van AH Koornneef.

Opvallend is dat in de top tien van meest ingeleverde sponsorpunten maar liefst zes basisscholen staan. De Naaldwijkse Speelleerhorst haalde na de Dans Creatie de meeste punten binnen, maar bleef met 2300 euro wel ruim achter de dansschool. De andere scholen in de top tien zijn 't Startblok, Pius X, Bernadetteschool, De Regenboog en de Ouverture. De top tien wordt volgemaakt door voetbalvereniging Westlandia, gymvereniging DOS en handbalvereniging Westlandia.

Tot en met vrijdag 7 december wordt ieder uur in het tv-programma WOS Extra aandacht besteed aan de sponsoractie. Daarin is de overhandiging van de geldcheque aan verschillende deelnemers te zien.