Archief

Badminton: VELO vaster op plaats vier

Van Zundert/VELO heeft een aanval op haar vierde plaats in de eredivisie weten af te slaan. In sporthal De Meerkamp in Amstelveen won VELO met 6-2 van Van Zijderveld, de nummer zes van de ranglijst. De nummer vijf op de ranglijst BC Duinwijck verloor verrassen van Roosterse BC waardoor het verschil tussen VELO en BC Duijnwijck opgelopen is tot 11 wedstrijdpunten in het voordeel van de Wateringse ploeg. De competitie heeft nog zes speelronden. Om titelkandidaat BC Amersfoort in de eerste ronde te ontlopen moet VELO nog een plaats stijgen op de ranglijst.

Russel Muns en Dicky Palyama wonnen hun dubbel tegen Oeij en VanBarneveld in drie games. Het was een spannende wedstrijd. De laatste game werd met 21-19 in het voordeel van de Wateringers beslist. De damesdubbel van Myke Halkema en Wendy Slaats won in twee games van Chen en Piek.

Palyama won zijn single in twee moeizame games. Lisa Malaihollo won haar single in drie games. Rikkert Suijkerland vocht eveneens een mooie duel uit. Tegenstander Teeuwen won in drie games. Slaats moest duidelijk haar meerdere erkennen in Chen en verloor in twee games.

Suijkerland en Malaihollo wonnen hun gemengddubbel in twee games van Chen en Teeuwen. Clubgenoten Muns en Halkema lieten hun opponenten Van Barneveld en Piek in drie games kansloos.

Categorieen:
Wateringen Algemeen