Archief

Zaalkorfbal: eerste nederlaag Dijkvogels

Eerste klasse D

In het thuisduel tegen het puntloze Triaz heeft ODO een gelijk behaald. De Maaslandse formatie en de bezoekers uit Amsterdam eindigden op 16-16. In de onderste regionen behaalde Luno een verrassend gelijkspel tegen koploper Fortis. ODO blijft nu twee punten voorsprong houden op de twee hekkensluiters Triaz en Luno. Koploper blijft ondanks de uitglijder Fortis.

Tweede klasse G

In uitwedstrijden blijft ONDO ongeslagen. De 's-Gravenzanders wonnen in sporthal De Overkant van Fluks. ONDO wist in Noordwijk met 15-13 te winnen en blijft hierdoor in het spoor van koploper Rapid dat nog steeds ongeslagen is.

Tweede klasse I

CKC Maassluis blijft in het spoor van koploper KCR. In sporthal Westwijk in Vlaardingen was het ongeslagen CKC Maassluis te sterk voor Oranje Nassau: 18-14. CKC Maassluis heeft alle drie wedstrijden gewonnen en moet nog inhalen tegen TOGO. Koploper KCR heeft alle vier wedstrijden gewonnen.

Valto wist een reeks van twee nederlagen op rij te stoppen. In de Vreeloo-hal in De Lier was de thuisploeg te sterk voor Korbatjo: 13-10. Op de ranglijst zijn nog drie ploegen zonder punt. Valto staat vierde van onder met 4 punten en blijft aansluiting houden met de top.

Derde klasse J

In eigen sporthal is Dijkvogels tegen een nederlaag aangelopen. Ventura Sport uit Strijen won in Maasdijk met 10-9. Net als in de veldcompetitie wist Dijkvogels niet te winnen van deze opponent. Dijkvogels staat tweede op ranglijst en heeft twee punten achterstand op koploper Olympia.