Zaterdagvoetbal: Naaldwijk en Lyra in evenwicht

Tweede klasse C

De derby tussen Naaldwijk en Lyra is geëindigd in een gelijkspel. De wedstrijd kwam niet opgang mede door de weersomstandigheden. Jacco Wevers leek in de tweede helft de matchwinner te worden voor Naaldwijk, echter in de slotfase van de wedstrijd scoorde Lierenaar Michael de Bruijn de gelijkmaker. Beide doelpunten vielen eigenlijk uit het niets. De streekgenoten lopen beiden één punt weg van de gevarenzone.

Derde klasse C

Maasdijk sprokkelde een punt bij Quick Steps: 1-1. De Maasdijkse ploeg verzuimde in de eerste helft de score te openen. De Haagse ploeg kwam na 2 minuten spelen in de tweede helft op een 1-0 voorsprong. Kevin Huis maakte de gelijkmaker uit een vrije trap.

Honselersdijk kon in het restant van de wedstrijd tegen CION de 2-2 tussenstand niet veranderen. De Honselse ploeg moest vijf minuten tegen negen Vlaardingers spelen. Op sportpark De Strijphorst wist de thuisploeg een echte kans te creëren.