Archief

Tafeltennis: Smash solide derde; Salamanders gedegradeerd

Tweede divisie B

Het doek is definitief gevallen voor De Salamanders. In de kampioenswedstrijd van opponent Disnierats kon de Wateringse formatie niet opnieuw stunten. Het eerste duel tussen beide teams werd door de Wateringers met 6-4 gewonnen. In Hoorn kwam De Salamanders er niet aan te pas. Disnierats won met 8-2. Door dit resultaat degradeerde De Salamanders naar de landelijke derde divisie. In dezelfde divisie zal het tweede team van de Wateringers uitkomen. Zij wisten te promoveren vanuit de hoofdklasse.

Tweede divisie C

Smash heeft de competitie afgesloten met het eerste gelijkspel tijdens de najaarscompetitie. In de Rinus Nederpel-zaal herstelde Smash zich van de eerdere nederlaag tegen JCV. Het eerste competitie treffen eindigde in een 8-2 nederlaag voor de Monsterse ploeg. Smash en JCV sloten de competitie af met een 5-5 gelijkspel. JVC eindigt als tweede en Smash staat een plaats lager. Tempo Team is de ongenaakbare kampioen.

Derde divisie G

De reserves van Smash hebben met een nederlaag afscheid genomen van de derde divisie. De Monsterse ploeg verloor van kampioen Tanaka. In de Rinus Nederpel-zaal won Tanaka met 7-3. Smash eindigt als nummer laatst in haar divisie.