Archief

Korfbal: ONDO en Dijkvogels winnen

Eerste klasse D

ODO heeft de tweede nederlaag van het zaalseizoen geleden. De Maaslandse formatie bleek niet opgewassen tegen Fortis uit Oost-Souburg. In Zeeland won Fortis met 12-10 van ODO. De Maaslandse formatie is terug te vinden in de onderste regionen van de middenmoot.

Tweede klasse G

Na een spannende wedstrijd heeft ONDO de tweede zege van het zaalseizoen behaald. In de Westlandhal in s-Gravenzande 'won de thuisploeg met 9-6 van Oranje Nassau. ONDO stijgt door deze zege naar een derde plaats en heeft twee punten achterstand op de koplopers Rapid en Fluks. Deze ploegen hebben zes punten uit drie wedstrijden.

Tweede klasse I

In de zaalcompetitie wil het nog niet vlotten met Valto. De Lierse ploeg verloor voor de tweede ker op rij. Korfbal Combinatie Ridderkerk (KCR) was in sporthal Drievliet met 21-16 te sterk voor Valto. KCR blijft ongeslagen. Valto leed de tweede nederlaag in drie wedstrijden. Koplopers blijven KCR en Korbatjo. Beide ploegen hebben zes punten uit drie wedstrijden.

De wedstrijd van CKC Maassluis tegen TOGO is niet doorgegaan in verband met een trieste omstandigheid bij TOGO. De wedstrijd zal op een ander te bepalen datum worden gespeeld.

Derde klasse J

Dijkvogels heeft ook de derde wedstrijd van het zaalseizoen in winst omgezet. In sporthal Dijnselburg in Zeist was de Maasdijkse formatie duidelijk te sterk voor Recht Door Zee (RDZ). Dijkvogels versloeg RDZ met 14-10. Dijkvogels blijft koploper.