Archief

Japanese Watergarden wordt veelzijdig restaurant

Na maanden van mysterie is nu duidelijk wat er in de Japanese Watergarden in Naaldwijk komt. Het gaat om een multi-continental etablissement met als naam 'De Watertuin'.

In de tuin komen meerdere paviljoens, met in het midden een glazen kas. Vanuit alle paviljoens zal dan uitgekeken kunnen worden op de tuin, waarin de watervallen en de exotische vissen in het water behouden zullen blijven.

Het betreft een concept onder het motto 'alles inclusief'. Voor een vaste prijs kunnen gasten gedurende een bepaalde tijd naar hartelust eten en drinken tijdens een ontbijt, lunch of diner. Daarbij hebben zij de keus uit een scala aan keukens: van Europees tot Aziatisch en Amerikaans.

Meerdere chef-koks met hun eigen specialiteit, waaronder wokken, sushi, Nederlands, Italiaans en Kaapverdiaans zullen er op toezien dat het eten voor de neus van de gasten goed word bereid. In totaal zal er plek zijn voor driehonderd tot vierhonderd eters. Voor kinderen komt er een speelplek, waar medewerkers een oogje in het zeil houden. Zij zullen de kinderen bezighouden met het zelf bakken van bijvoorbeeld koekjes en pizza.

Naar verwachting is De Watertuin eind januari klaar. Het complex zal alle zeven dagen van de week open zijn.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen