Zondagvoetbal: Alleen winst voor Den Hoorn

Trainer Cees Tempelaar heeft het lek nog niet kunnen dichten bij VELO. De Wateringse formatie leed op eigen veld een 2-0 nederlaag tegen fusieclub Neptunus-Schiebroek. VELO verloor voor de vijfde keer op rij en is inmiddels terug te vinden op een twaalfde positie op de ranglijst.

Schipluiden leed in de (sub) topper tegen Wilhelmus een nederlaag. Op sportpark Westvlietweg in Den Haag eindigde het treffen in een 3-1 nederlaag. Voor promovendus Schipluiden betekende het de tweede nederlaag op rij. Schipluiden is terug te vinden op een zevende plaats op de ranglijst.

Derde klasse A

Moeilijke wedstrijden moet een koploper ook kunnen winnen en dat deed Den Hoorn dan ook. Op eigen veld werd diep in de tweede helft de enige dus winnende treffer gescoord door invaller Mike Kuipers. Alphen speelde meer dan 20 minuten met een man minder en daar had Den Hoorn het toch vrij lastig mee. Den Hoorn heeft als koploper vijf punten voorsprong op de eerste achtervolger.

Verburch incasseerde in en tegen Woerden de derde nederlaag van het seizoen, maar blijft wel koploper. Zo kwam een einde aan een reeks van zes overwinningen op rij. Woerden won met 2-1 en deed dat met tien spelers omdat een speler van de thuisploeg bij een 1-0 voorsprong van het veld werd gestuurd. Direct daarna scoorde Woerden de 2-0. Pas in de blessuretijd wist Verburch de aansluitingstreffer te scoren. Deze kwam te laat en de derde nederlaag van het seizoen was een feit voor de Poeldijkers.