Archief

Zaalkorfbal: Maassluis en Dijkvogels nog ongeslagen

Eerste klasse D

De eerste thuiswedstrijd van ODO eindigde in een sof. De Maaslanders moesten diep buigen voor DES. De bezoekers wonnen met maar liefst 20-9. Net als drie andere ploegen heeft ODO twee punten uit twee wedstrijden. Koplopers zijn Fortis en Telstar met vier punten.

Tweede klasse G

In sporthal De Tref in Zaandam behaalde ONDO haar eerste overwinning van het zaalseizoen. Thuisploeg ZKC'31 werd met 14-12 verslagen. De 's-Gravenzanders staan gedeeld vierde met De Vinken. Beide ploegen hebben twee punten. Koplopers Fluks en Rapid hebben vier punten.

Tweede klasse I

CKC Maassluis heeft de ongeslagen status na twee wedstrijden in de zaal weten te behouden. In Hendrik-Ido-Ambacht won CKC Maassluis met ruim verschil van thuisploeg DVS'69: 17-11. KCR en Korbatjo hebben eveneens hun eerste twee wedstrijden gewonnen en gaan samen met CKC Maassluis aan de leiding.

Streekgenoot Valto moest een grote nederlaag incasseren in Sliedrecht. In sporthal De Stoep won thuisploeg Merwede met 14-8 van de Lierse ploeg. Beide ploegen hebben twee punten achterstand op de drie koplopers.

Derde klasse J

Net als streekgenoot CKC Maassluis blijft Dijkvogels ook ongeslagen in de zaalcompetitie. In eigen sporthal won de Maasdijkse ploeg met 11-8 van Paalcentraal. Dijkvogels gaat samen met RDZ ongeslagen aan de leiding.