Archief

Tafeltennis: Smash veilig; Salamanders bijna gedegradeerd

Tweede divisie B

De Salamanders kunnen volgende week in de laatste competitiewedstrijd van de najaarscompetitie nog steeds handhaving realiseren, echter alleen een wonder kan de Wateringers redden. De Salamanders wonnen in de voorlaatste competitieronde met 6-4 van HBC en kwamen hierdoor op 37 wedstrijdpunten. De veilige vierde plaats is voor SKF dat 44 wedstrijdpunten heeft vergaard. Volgende week hebben De Salamanders een zware taak om in de kampioenswedstrijd van Disnierats met meer dan 7 wedstrijd punten te winnen en SKF mag dan eigenlijk geen punten scoren tegen US. De Salamanders staan derhalve met meer dan één been in de derde divisie.

Tweede divisie C

Smash heeft zich weten te handhaven in haar divisie. In haar voorlaatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie verloor de Monsterse ploeg van Tempo Team. De bezoekers speelden hun kampioenswedstrijd en wonnen 8-2 en stelden promotie naar de eerste divisie veilig. Volgende week sluit Smash af met een thuiswedstrijd tegen JCV.

Derde divisie G

De reserves van Smash verloren hun voorlaatste wedstrijd. In de Rinus Nederpel-zaal won De Treffers met 7-3. Volgende week sluit Smash hun competitie af in een thuiswedstrijd tegen kampioen Tanaka.

Categorieen:
Monster Algemeen