Zondagvoetbal: alleen Verburch en Den Hoorn winnen

In de hoofdklasse A heeft Westlandia met 2-0 verloren van Nieuwenhoorn. Al vroeg in de eerste helft kwamen de Westlanders op achterstand. De zee van tijd die er vervolgens was voor de gelijkmaker werd niet benut.

1e klasse B

VELO had een lastige middag in Utrecht. Magreb '90 zette al vanaf de eerste minuut vol aan en dat had al na tien minuten effect; 1-0. Voor rust werd er nog driemaal gescoord. Na rust namen de Utrechters gas terug en kon VELO scoren, maar de Wateringers konden de drie punten niet meer naar zich toetrekken.

2e klasse C

Bij Schipluiden - Meerburg was met name de eerst helft een zware dobber voor de Schipluidenaren. Meerburg kwam op voorsprong na slordigheden in de Schipluidense defensie. De ploeg vond na rust onvoldoende inspiratie om de wedstrijd een kentering te geven en kreeg diep in de tweede helft de nekslag te verduren: 0-2.

3e klasse A

Den Hoorn graaide drie punten weg bij Teylingen en verstevigt daarmee haar koppositie. Door goed te beginnen en vroeg te scoren raakte Teylingen van slag, al scoorde het nog wel tegen. In de tweede helft raakten de Hoornaren niet meer in de problemen en stelde de ploeg de voorsprong professioneel veilig.

3e klasse B

In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Verburch ten koste van ESTO de winst naar zich toegetrokken. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in balans, met kansen over en weer. Halverwege de tweede helft waren het Wesley Vollebregt en Jordy Zwinkels die scoorden en hun ploeger steviger op de eerste positie zetten.