Archief

Tafeltennis: handhaving Salamanders aan dun draadje

Tweede divisie B

De Salamanders blijven toch nog hoop houden op klassenbehoud. Aan de Veenbes in Wateringen revancheerden de Wateringers zich tegen US. Het eerste competitieduel eindigde in een 10-0 nederlaag. De return ging een stuk beter. Beide ploegen sloten af met een gelijkspel. De Salamanders hebben na acht wedstrijden 31 wedstrijdpunten en staan vijfde. Nummer vier SKF heeft 40 wedstrijdpunten. In twee wedstrijden kunnen de Wateringers nog proberen om voorbij SKF te komen om degradatie uit haar divisie te ontlopen.

Tweede divisie C

Smash heeft zich bijna veilig gespeeld. De Monsterse ploeg won van de reserves van FVT met 6-4. De marge ten opzichte van de onveilige vijfde plaats is met twee speelronden te gaan 15 punten. Promoveren kan Smash niet aangezien alleen de nummer één promoveert. Dit verschil is 17 wedstrijdpunten in het nadeel van de Monsterse ploeg.

Derde divisie G

De reserves van Smash zijn met nog twee speel ronden te gaan gedegradeerd uit haar divisie. Smash verloor van de reserves van Enjoy&Deploy/Taverzo met 10-0. Voor de Monsterse ploeg was het de tweede nederlaag met 10-0 in deze competitie. Smash staat laatste met 20 wedstrijdpunten.