Archief

Extra afsluitingen Maasdijk door slecht weer

De provincie Zuid-Holland heeft extra afsluitingen aangekondigd om de asfalteringswerkzaamheden op de Maasdijk te kunnen voltooien. Vanwege het slechte weer moesten werkzaamheden worden doorgeschoven.

Het laatste onderhoud vindt plaats tussen 15 en 20 november. Het gaat om het deel tussen De Viersprong in 's-Gravenzande en de Oranjesluis bij Maasdijk. In de genoemde tijdsperiode gelden de volgende afsluitingen:

* donderdagavond 15 november van 21.00 uur tot vrijdagochtend 16 november 6.00 uur tussen de kruising Nieuwelaan en de rotonde Laan van de Heilige Lambertus;

* vrijdagavond 16 november van 21.00 uur tot maandagochtend 19 november 6.00 uur tussen kruising Nieuwelaan en de Oranjesluis;

* maandagavond 19 november van 21.00 uur tot dinsdagochtend 20 november 6.00 uur, tussen de N211 en de kruising met de Nieuwelaan.

De omleidingen worden op borden aangegeven. De provincie geeft aan, dat als de weersomstandigheden in genoemd weekend wederom slecht zijn, de weg alleen winterklaar wordt gemaakt. De laag 'stil' asfalt wordt dan in maart of april 2013 aangebracht.