Archief

Woningoverval in Honselersdijk

Drie nog onbekende mannen overvielen in de nacht van maandag op dinsdag een woning aan de Broekpolderlaan in Honselersdijk. Rond 23.30 uur kwamen zij bij het huis en bedreigden de bewoners. De man des huizes (63) bevond zich even buiten de woning en werd daar belaagd. Hij werd door de drie mannen overmand. Eenmaal binnen werd ook de vrouw des huizes (61) bedreigd.

De overvallers hebben vervolgens de woning doorzocht en namen onder meer een onbekend geldbedrag mee. Iets na middernacht verlieten de overvallers de woning. De bewoner waarschuwde zijn zoon en de politie. Deze kwamen direct ter plaatse, agenten verrichtten uitvoerig onderzoek.

De drie mannen zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, een jaar of 20 oud en geheel in het zwart gekleed. Ze droegen bivakmutsen over hun gezicht en hadden een petje op (achterstevoren). Eén van de mannen was tussen 1.65 en 1.70 meter lang. De andere twee mannen zijn iets langer. Ze droegen donkere, korte, jassen met gewatteerde, brede strepen en strakke, zwarte werkhandschoenen.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen