Archief

Tafeltennis: Smash boekt wederom zege en lijkt veilig

Tweede divisie B

De Salamanders hebben zich gerevancheerd tegen het tweede team van Argus. Aan de Veenbes in Wateringen zette de thuisploeg de eerdere nederlaag tegen de bezoekers bijna recht. Het eerste duel eindigde in een 10-0 nederlaag. In de return werd wel verloren, echter de 4-6 nederlaag was acceptabel te noemen. De Wateringse ploeg blijft in degradatieproblemen.

Tweede divisie C

Smash heeft de zesde zege van het seizoen behaald. In Kloosterzand won de Monsterse ploeg met 6-4 van SAR/Neckermann.com. Door deze overwinning blijft Smash derde staan met 39 wedstrijdpunten en lijkt op drie wedstrijden voor het einde van de najaarscompetitie veilig.

Derde divisie G

De degradatie voor de reserves van Smash is een kwestie van aftellen. Met nog drie compettierondes tegaan is de achterstand op en veilige vierde plaats 14 wedstrijdpunten. De Monsterse ploeg kon voor de zevende keer op rij geen overwinning boeken. Net als in het eerste duel van het seizoen wonnen de reserves van Hotal'68 met 6-4. Beide ploegen zullen na afloop van de najaarscompetitie een trede lager gaan acteren.