Archief

Snorfietser mishandelt 12-jarige fietser

Een nog onbekende snorfietser mishandelde donderdag een 12-jarige fietser op de Broekpolderweg tussen Maasland en Vlaardingen. De jongen werd geslagen en tegen zijn hoofd geschopt. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De jongen fietste van school naar huis. Toen hij een leeg flesje weggooide, raakte hij een passerende snorfietser. Die stopte en duwde de jonger van zijn fiets. Op de grond liggend, werd hij twee keer tegen zijn hoofd geschopt. Vervolgens reed de snorfietser weg in de richting van Maasland. De gewaarschuwde GGD onderzocht de jongen, die na behandeling met zijn vader naar huis kon.

De politie verstuurde een Burgernetmelding en hoorde enkele vriendjes van het slachtoffer. Van de dader is het volgende signalement bekend: Jongen 16-18 jaar, lengte 1.70-1.80 meter. Hij droeg zwarte kleding en een zilver kleurige oorbel.

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u andere informatie, bel dan met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Categorieen:
Westland Maasland Algemeen