Archief

Zondagvoetbal: alleen winst Den Hoorn

Hoofdklasse A

Westlandia zit in de hoek waar de klappen vallen. De Naaldwijkers hadden goede zaken kunnen doen in de onderste regionen van de hoofdklasse, echter sc Feyenoord bleek met 2-0 te sterk. Door deze nederlaag staat Westlandia twaalfde op de ranglijst. Volgende week komt hekkensluiter Elinkwijk op bezoek in Naaldwijk.

Eerste klasse B

VELO leed de tweede nederlaag op een rij. Aan de Noordweg in Wateringen bleek kampioenskandidaat FC Boshuizen met 1-0 te sterk. Vorig seizoen won VELO in eigen huis met 3-2 van FC Boshuizen. VELO staat in de middenmoot.

Tweede klasse C

Schipluiden behaalde op sportpark Keenenburg een doelpuntloos gelijkspel tegen Oliveo. De ploeg uit Pijnacker veroverde hierdoor het eerste punt van het seizoen. Promovendus Schipluiden blijft goed meedraaien in de tweede klasse.

Derde klasse A

Den Hoorn gaat samen met MMO aan de leiding. Beide ploegen wonnen hun vierde competitiewedstrijd. Den Hoorn gaf Alkmania geen schijn van kans en won met 2-0.

Derde klasse B

Verburch leed in en tegen Gouda de tweede nederlaag op rij. De Poeldijkse ploeg kwam 4-0 achter en verloor uiteindelijk met 5-2. Verburch staat met twee overwinningen en twee nederlagen achter haar naam in de middenmoot.

Karakteristieken



sc Feyenoord-Westlandia 2-0 (1-0)



VELO-FC Boshuizen 0-1 (0-1)



Schipluiden-Oliveo 0-0 (0-0)



Den Hoorn-Alkmania 2-0 (2-0)

Danny Slot (2)

Gouda-Verburch 5-2 (3-0)

Sven van der Meer, Erwin de Vos