Archief

Olympische ruiter naar Topsportcafé

Naast autocoureur Ricardo van der Ende zal ook de enige Westlandse Olympiër, Patrick van der Meer, een presentatie verzorgen tijdens het komende Topsportcafé Westland. Maandag a.s. houdt de stichting Topsport Westland de vierde editie van dit café bij gastheer Don Opleidingen in Naaldwijk.

Dressuurruiter Van der Meer heeft er vorig jaar voor gekozen om volledig voor de topsport te gaan en kwam onlangs in actie tijdens de Olympische Spelen van Londen. Naaldwijker Van der Meer vertelt tijdens het Topsportcafé over zijn koerswijziging en zijn Olympische ervaring.

Verder biedt het Topsportcafé ook een podium aan Westlandse talenten om in contact te komen met het bedrijfsleven. De Topsportcafés hebben als doel jonge sporters een platform te bieden om zichzelf te presenteren aan een groot zakelijk netwerk. Een goed voorbeeld daarvan is voetbalinternational Mandy van den Berg, die er vorig jaar via deze weg in slaagde om een auto met benzinepas gesponsord te krijgen. Westlandse sporttalenten kunnen zich aanmelden bij info@topsportwestland.nl.