Archief

Quintus trekt vier nieuwe handballers aan

Handbalvereniging Quintus zou deze donderdag de officiële ploegenpresentatie hebben van het heren- en damesteam, maar wegens gebrek aan belangstelling werd die plechtigheid afgeblazen. Toch ontvangt de eredivisionist het komende seizoen een aantal nieuwe en talentvolle spelers.

Bij de heren zal Marco Woltersom, die voorheen doelman was bij Palsgroep/E&O, de keepersselectie versterken. Ook Lars Hemmes voegde zich toe aan deze selectie. De talentvolle doelman komt over van Kras/ Volendam.

Het herenteam van Quintus raakte in de transferperiode twee basisspelers kwijt. Kevin Okkers en Roy Meijs vertrokken naar Tachos uit Waalwijk. Ook doelman Robert Ante verliet de club uit Kwintsheul vanwege werk in Engeland.

Dames

Bij de dames begint Alex Curescu komend seizoen als hoofdtrainer. De ex-trainer van de dames van Wings en de heren van Fiqas/Aalsmeer is de opvolger van Jos Klepke.

Curescu kan volgend seizoen ook beschikken over Oranje-international en keepster Larissa van Dorst. Zij komt over van Bayer Leverkussen. Keepster Debbie van Holsteijn keert weer terug op het oude nest na een jaar bij Venus/ Nieuwegein op avontuur te zijn geweest. Keepster Marsha Vollebregt besloot een punt te zetten achter haar handbalcarrière bij Quintus.

Categorieen:
Algemeen