Archief

Eerste Rijk Zwaan Experience

De RZ Plant Sciences Award, de scriptieprijs die veredelingsbedrijf Rijk Zwaan in De Lier vijf jaar lang heeft uitgereikt aan de student met de beste plantenkundige scriptie, heeft een opvolger. Op 8 november vindt voor het eerst de 'Rijk Zwaan Experience' plaats.

Rijk Zwaan geeft een aantal studenten die dag de gelegenheid om te ervaren hoe het is om te werken bij een veredelingsbedrijf. Ze krijgen niet alleen diverse presentaties en een rondleiding over het bedrijf. In teamverband zullen de studenten ook hun kennis en ideeën over onderzoek en veredeling toepassen op diverse cases. Daarmee kunnen ze een prijs winnen.

De Rijk Zwaan Experience vindt plaats op het hoofdkantoor in De Lier. De inschrijving is vanaf nu geopend voor de volgende studenten: laatstejaars hbo-studenten toegepaste biologie of HLO, laatstejaars bachelorstudenten biologie, life sciences of plant sciences en masterstudenten op het gebied van biologie, life sciences of plant sciences.

Geïnteresseerde studenten kunnen hun cv met een korte motivatie waarom ze willen deelnemen vóór 30 september mailen naar experience@rijkzwaan.nl.

Categorieen:
De Lier Algemeen