Archief

Begraafplaatsen beperkt toegankelijk door ruiming

In de gemeente Westland worden van 17 september tot en met 16 november op een aantal begraafplaatsen graven geruimd. Om de werkzaamheden goed en respectvol te kunnen uitvoeren, zijn de begraafplaatsen gedurende een gedeelte van de genoemde periode beperkt toegankelijk voor publiek.

Hierdoor kan enige overlast ontstaan. De gemeente doet haar uiterste best om eventuele hinder voor bezoekers te beperken. Ook zal er op worden toegezien dat de werkzaamheden op geen enkele wijze leiden tot verstoring van een begrafenisplechtigheid.

Het gaat om de algemene begraafplaats in De Lier waar een aantal algemene graven en particuliere graven, waarvan afstand is gedaan, worden geruimd. Op de algemene begraafplaats in Wateringen, Rustplaats Molenlande in Monster

en de algemene begraafplaats Beukenhage in 's-Gravenzande worden particuliere graven geruimd, waarvan afstand is gedaan. Ook op de algemene begraafplaats Naaldwijk wordt een aantal algemene graven geruimd.

De nabestaanden van de algemene graven, waarvan het adres bekend is bij de administratie, zijn schriftelijk in kennis gesteld van deze ruiming. Daarnaast zijn er borden geplaatst bij de betreffende graven, waarop de grafruiming wordt aangekondigd.

Voor vragen of meldingen betreffende de ruiming kunt u contact opnemen met gemeente Westland, telefoonnummer 140174.