Twee podiumplaatsen voor Voskamp

Motorcoureur Stuart Voskamp stond afgelopen weekeinde na twee races op het circuit van Spa-Franchorchamps twee keer het podium. Ondanks de blessure aan zijn scheenbeen pakte de Naaldwijker de tweede en de derde plaats.

In de eerste race kwam Voskamp 35 van een honderdste tekort op de nummer één Gaston Duwelz uit België. Tijdens de tweede race probeerde de Naaldwijker revanche te nemen. Zijn plan pakte niet goed uit, omdat hij in de laatste bocht bijna ten val kwam. Mede daardoor eindigde hij in die race op de derde plaats.

Voskamp staat op dit moment op de tweede plaats in de strijd om het kampioenschap in de Supersport 600 klasse. Hij liep door zijn prestaties van afgelopen weekeinde wel tien punten in op koploper Leon Bovee. In september rijdt Voskamp zijn laatste twee wedstrijden op het circuit van Assen.