Archief

Vier aanhoudingen in Naaldwijk

In de slotnacht van de Naaldwijkse feestweek heeft de politie vier personen aangehouden voor baldadigheid en verzet tegen agenten. Het evenement is verder vrijwel zonder noemenswaardige incidenten verlopen, aldus de politie.

Een 48-jarige man uit Den Haag gedroeg zich baldadig en werd daarover aangesproken door agenten. Hij weigerde zich te identificeren en gedroeg zich agressief in de richting van de agenten. Hierop is de man aangehouden.

Een 33-jarige inwoner van 's Gravenzande belemmerde agenten tijdens hun werk, waardoor ook hij aangehouden werd.

Een 49-jarige man uit Naaldwijk beledigde agenten en verzette zich tijdens zijn aanhouding, ook hij werd meegenomen naar het bureau.

Van de vierde opgepakte persoon zijn nog geen gegevens bekendgemaakt.

Politie Haaglanden tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

Overigens is er in de regio ook nog op alcohol in het verkeer gecontroleerd. Daarbij waren in Naaldwijk twee bestuurders de klos. De ene blies 480ugl en moest zijn rijbewijs inleveren. De andere blies 325ugl. Het algemeen toegestane maximum bedraagt 220 ugl (voor beginnende bestuurders 88 ugl).

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen