Archief

Bedrijven en gemeenten ruimhartig op WOS Plein

Naast de vele donaties die het WOS Plein in Naaldwijk van particulieren ontving voor de voedselbank, stond de donderdag ook in het teken van grote giften. Zo kwamen vier bedrijven en gemeenten uit onze regio met pallets vol voedsel en goederen aanzetten.

Quality Queen uit De Lier kwam pallets vol paprika's en tomaten brengen en ook Prominent uit De Lier doneerde een grote hoeveelheid tomaten. Europroducts uit Maassluis kwam niet met voedsel maar met stapels wc-papier. Meesterbakker Roodenrijs doneerde zeventig broden.

Ook de gemeenten Midden-Delfland, Westland en Maassluis kwamen naar het WOS Plein in winkelcentrum De Tuinen om hun deel bij te dragen aan de voedselbank. Zo zamelde het personeel van de gemeente Maassluis een pallet vol met voedsel in. Daar bovenop kwam burgemeester Karssen geheel onverwachts aanzetten met een cheque van 250 euro voor de voedselbank. Wethouder Theo Duijvestijn van de gemeente Westland kwam zelf met groenten uit eigen moestuin.

Tot eind zaterdagmiddag zendt WOS Radio rechtstreeks uit vanaf het WOS Plein in De Tuinen. Daar kunnen particulieren, bedrijven en instellingen voedsel en andere eerste levensbehoeften komen doneren.