Archief

Aanbevelingen fusie Westlandia en Naaldwijk in 2013

Voorzitter Nico van der Knaap van de stuurgroep voor de fusie tussen de voetbalverenigingen Westlandia en Naaldwijk verwacht begin volgend jaar met concrete aanbevelingen te kunnen komen over een mogelijke fusie.

De komende maanden wordt er gekeken naar verschillende scenario's voor de samensmelting van beide terreinen. Volgens Van der Knaap is het goed mogelijk dat er één nieuw clubgebouw wordt gebouwd. In dat geval zullen de huidige gebouwen van Naaldwijk en Westlandia worden afgebroken. "Dit zou uiteraard wel de duurste oplossing zijn," laat Van der Knaap weten.

Een andere oplossing is om te starten met één van de huidige clubgebouwen en de andere af te breken. Volgens Naaldwijk-voorzitter Wim Boekestein zou dit echter weer op veel emotionele bezwaren kunnen stuiten. "We kunnen daarom op de lange termijn wel kijken naar één nieuw gebouw, maar vanwege het financiële plaatje starten met een huidig gebouw," vervolgt Van der Knaap.

Van der Knaap laat verder weten dat de leden van beide clubs nog steeds positief tegenover de fusie staan. "Maar zij willen uiteraard wel weten wat het hun op sportief en financieel gebied gaat opleveren," aldus Van der Knaap.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen