Archief

Inspiration Award in een nieuw jasje

De Westland Inspiration Award, die in februari 2011 voor het eerst werd uitgereikt, wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Organisator Westland Marketing heeft gekozen voor een nieuwe aanpak, een alternatieve plaats van uitreiking en een gewijzigde nominatieprocedure.

Niet langer het publiek, maar een vakjury beoordeelt de nominaties. Bovendien wordt er strenger aan de geldende criteria getoetst. Deze houden in, dat een bedrijf of persoon bewezen innovatieve en duurzame kwaliteiten heeft en dat het Westland in het voorgebrachte initiatief buiten de regio op de kaart wordt gezet.

Eind vorig jaar werd al bekend, dat het symbool van de Inspiration Awards, de groene mannetjes, niet zou terugkeren. Ook is ervoor gekozen om de uitreiking niet plaats te laten vinden tijdens een apart gala, maar bij het Westland Event op 10 oktober.

De eerste twee Inspiration Awards werden toegekend over het jaar 2010 en gingen naar ondernemer Rob Baan van kwekerij Koppert Cress en naar de combinatie Vestia en Prominent voor het gezamenlijke warmteproject in de woonwijk Hoogeland.

Categorieen:
Westland Algemeen