Archief

Zuijderwijk geeft Tour du Jour magere zeven

Arthur Zuijderwijk, producent van het tv-programma Tour du Jour, geeft de editie van dit jaar het cijfer 7-. Dat liet hij woensdagavond weten, na afloop van de laatste uitzending van het programma vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

De Naaldwijker kijkt met gemengde gevoelens terug. "Enerzijds ben ik trots dat het programma uitgezonden werd vanuit het Westland, anderzijds denk ik dat er meer in zat dan dat eruit is gehaald", aldus Zuijderwijk. Daarbij doelt hij op zowel een aantal inhoudelijke- als technische aspecten, zoals problemen met het geluid.

Wat betreft Zuijderwijk is de gebiedsmarketing in het programma geslaagd: het Westland is goed op de kaart gezet. Bij de productmarketing ziet hij nog verbeterpunten. "Mochten we Tour du Jour nog een keer vanuit Naaldwijk uitzenden, dan moet dat beter. Daarvoor gaan we ook het overleg aan met betrokken partijen."

Of het Wilhelminaplein nogmaals fungeert als decor voor het wielerprogramma, moet nog blijken. Zuijderwijk schat die kans op ongeveer tachtig procent: "Alle ingredienten zijn aanwezig om van die 7- een 9 te maken."