Archief

Van der Lee terug bij ZV Westland

Walter van der Lee is volgend seizoen trainer van de waterpoloselectie van ZV Westland Dijkglas. De 46-jarige trainer neemt de taken over van Jeanette Trijssenaar.

Van der Lee was al drie keer eerder actief als oefenmeester bij de vereniging. Van 2004 tot en met 2006 kwam hij met het eerste uit in de derde klasse bondscompetitie. Die jaren verliepen niet geheel succesvol, want ZV Westland degradeerde toen naar het district.

In 2009 keerde Van der Lee weer terug en behaalde hij met zowel het eerste als met het tweede herenteam het kampioenschap, waardoor de selectie weer mocht uitkomen in de derde klasse bondscompetitie.

"De uitdaging voor komend seizoen is om ons in deze derde klasse te handhaven en om het tweede hoog mee te laten draaien in de eerste klasse districtscompetitie," laat Van der Lee weten.

Verder wil hij nieuwe jeugdspelers inpassen in de selectie en wil hij werken volgens een jaarplan, waarin het totale trainingsschema staat omschreven. De eerste training zal dan op 20 augustus van start gaan.

Categorieen:
Westland Algemeen