Archief

'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

Gerard van Zundert, de voorzitter van badmintonvereniging Van Zundert Velo, wil geen rechtszaak aanspannen tegen Soraya de Visch Eijbergen.

De club overweegt een gerechtelijke procedure te starten tegen de speelster, omdat zij in mei besloot over te stappen naar DKC, terwijl dit tegen de overeenkomst met Velo inging.

Van Zundert zegt dat hij geen enkel voordeel ziet voor Velo wanneer de club een rechtszaak aan zal gaan. "Zelfs als we het zouden winnen, zouden we er geen voordeel van hebben. Het zou er enkel voor kunnen zorgen dat Soraya een jaar lang niet kan spelen," reageert hij.

De voorzitter denkt ook dat een dergelijke procedure niet bevorderlijk is voor de band met DKC. "We hebben altijd een goede verstandhouding gehad met deze club en die willen we graag herstellen," vervolgt Van Zundert. Op verzoek van DKC zelf gaan beide clubs daarom eind september of begin oktober een gesprek aan.

Het bestuur zal de komende weken in overleg gaan om een beslissing te nemen over het wel of niet starten van een gerechtelijke procedure. Van Zundert zegt dat niet alleen te kunnen beslissen.

Categorieen:
Algemeen