Archief

Werkzaamheden aan Middel Broekweg

De provincie Zuid-Holland begint eind juli met werkzaamheden aan de Middel Broekweg in Honselersdijk. De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag, welke geluidsverminderend zal zijn. Op hetzelfde moment wordt het fietspad langs de Middel Broekweg opnieuw bestraat.

Als gevolg van de werkzaamheden wordt de weg een aantal weekenden en nachten afgesloten. De eerste weekendafsluiting is van vrijdagavond 27 juli 21.00 uur tot zondag 29 juli 19.00 uur. Onder andere Trade Parc Westland is in de genoemde periode via de Middel Broekweg niet bereikbaar.

Bij omleidingen wordt het verkeer over de provinciale wegen (N213, N211, N223) en rijksweg A4 geleid. Ook is het omrijden via gemeentelijke wegen een alternatief. De omleiding is met borden aangegeven.

In de week opvolgend op de weekendafsluiting wordt het wegvak tussen de Burgemeester Elsenweg en de in- en uitgang van FloraHolland vier avonden en nachten afgesloten. Deze afsluiting is altijd tussen 21.00 en 04.00 uur.

Van donderdag 2 augustus 20.00 uur tot en met dinsdag 14 augustus 06.00 uur zijn FloraHolland en Trade Parc Westland niet vanuit Kwintsheul via de Middel Broekweg bereikbaar. Kijk voor meer informatie op www.zuid-holland.nl/n466. Ook wordt voor belangstellenden op dinsdag 17 juli een informatiebijeenkomst georganiseerd aan de Zuidweg 75 in Naaldwijk.