Archief

Eerste Tour du Jour trekt 608.000 kijkers

De eerste aflevering van het tv-programma Tour du Jour trok maandag in totaal 608.000 kijkers. Daarmee zit het progamma boven het gemiddelde van vorig jaar, toen het per aflevering ruim 500.000 kijkers trok.

In de eerste editie waren de uit 's-Gravenzande afkomstige ex-profrenster Daniëlle Oerlemans-Overgaag en marathonschaatser Erik Hulzebosch te gast. Speciaal voor deze gelegenheid waren de terrassen op het Wilhelminaplein extra lang geopend.

In de studio woonden zo'n 200 gasten de uitzending bij, onder wie een duidelijk in beeld zijnde burgemeester Van der Tak, die aankondigde in een latere uitzending een van de spinningfietsen te zullen bestijgen. Het programma moet Westland meer naamsbekendheid en aanzien opleveren.

Gastheer Wilfred Genee liet na afloop aan WOS TV weten, dat er nog wel wat verbeteringen aan het programma nodig zijn. "We hebben vier weken lang in een flow gewerkt aan VI Oranje. Ik hoop dat we binnen twee of drie dagen weer datzelfde gevoel als vorig jaar kunnen neerzetten."