Archief

Vechtpartij in haven Maassluis

Een 23-jarige man uit Maasland en een eveneens 23-jarige man uit Maassluis zijn donderdagavond aangehouden na een vechtpartij in de haven van Maassluis. Daarbij raakte de Maassluizer licht gewond.

De vechtpartij ontstond, nadat de Maaslander een blikje had gegooid naar de op een scooter rijdende man uit Maassluis. Die stapte af om verhaal te halen. De blikjesgooier was echter niet alleen en er ontstond een vechtpartij. Daarbij werd de scooter in elkaar getrapt en ook werd een geparkeerde auto beschadigd.

Het scooterrijder wist te ontkomen en rende lichtgewond in de richting van het station. Op de Deltaweg werd hij gesignaleerd door zijn broer, die de politie waarschuwde. Deze arresteerde even later de Maaslander.

De scooterrijder ging mee naar het politiebureau om aangifte te doen. Daar bleek dat hij 42 dagen de cel in moet als hij uitstaande boetes niet betaalt. Bovendien bleek zijn scooter te zijn geschorst, wat betekent dat de Maassluizer zonder verzekering reed. Daarom werd ook hij aangehouden.