Archief

Daniëlle Oerlemans in eerste aflevering Tour du Jour

Voormalig wielrenster en tv-persoonlijkheid Daniëlle Oerlemans schuift aan in de eerste aflevering van wielerprogramma Tour du Jour, uitgezonden vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk. De van oorsprong 's-Gravenzandse deelt de tafel dan met presentator Wilfred Genee, vaste gasten en wielerdeskundigen Gert Jakobs en Danny Nelissen en schaatser Erik Hulzebosch.

Gasten die later hun opwachting maken in het programma zijn onder meer Leontien van Moorsel, Erik Dekker, Johan Derksen, Dennis van der Geest en Wilfried de Jong. 'Jakhals' Erik Dijkstra doet vanuit Frankrijk verslag van de Tour de France.

Genee en Jakobs nemen dagelijks de kranten door en deze laatste gaat ook de regio in om kijkersvragen te beantwoorden. Verder is er elke avond een rondemiss van een lokale koers te gast en is er een speciale rol weggelegd voor Westlands wielerevenement Ride for the Roses, waarmee geld wordt ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding.

De uitzendingen zijn van 2 tot en met 25 juli dagelijks te zien om 22.30 op RTL4. Meer informatie is te vinden op tourdujour.nl.