Archief

Argeweb heeft oogje op Sanofipand

Internetbedrijven Argeweb en Amsio in Maassluis oriënteren zich op een verhuizing naar het Sanofipand aan de Govert van Wijnkade. Een andere optie is om een nieuw pand te realiseren op het nog te ontwikkelen bedrijventerrein De Dijk.

De zusterbedrijven Argeweb en Amsio zijn met hun 45 werknemers gevestigd in twee naast elkaar gelegen panden aan de Noordzee in Maassluis. Deze panden raken echter te klein om nog langer te voorzien in hun uitbreidingsbehoefte.

De belangstelling van Argeweb betekent, dat er nu twee partijen geïnteresseerd zijn in het Sanofipand. Immers, ook de initiatiefnemers die een cultuurhuis willen realiseren in Maassluis hebben het Sanofipand op het oog. Dat cultuurhuis moet een verzamelgebouw worden voor onder meer het Gemeentemuseum en het Sleepvaartmuseum. De plannen hiervoor zijn echter nog verre van concreet en de financiële middelen hiervoor moeten ook nog gevonden worden.

Gerben van Leeuwen, directeur van Argeweb, denkt aan het eind van deze zomer uitsluitsel te kunnen geven voor welke locatie zijn onderneming zal kiezen. Het Sanofipand is volgens hem een reële optie, omdat het voldoende ruimte biedt om uit te breiden.

Categorieen:
Maassluis Algemeen