Archief

Vrijdagavond Waterpop wordt Westlands feestje

De vrijdagavond voorafgaand aan de 35e editie van Waterpop wordt een Westlands feestje. De organisatie liet de invulling ervan lang een verrassing, maar heeft nu bekend gemaakt hoe de terugblik op 35 jaar Waterpop op 10 augustus eruit komt te zien.

"Waterpop bestaat 35 jaar en wordt al die tijd door vrijwilligers opgezet. Daarom hebben we met vrijwilligers gekeken naar de acts die zij terug willen zien", aldus woordvoerster Renée van Holsteijn. Ook worden er prijzen uitgereikt aan de meest gedenkwaardige gebeurtenissen en acts in 35 jaar waterpop.

"Denk aan acts als Tune, Boys in Motion, Joyce van Dijk en Marjolein de Wit", aldus Van Holsteijn. Het is de bedoeling dat de formaties Waterpop-klassiekers in een nieuw jasje steken. "Zo staat er een operaversie van House for Sale van Lucifer op het programma."

Tussen de optredens door reikt het Trio Hysterica de jubileumprijzen uit. Dat doen ze aan onder meer 'de grootste regenbui', 'de beste buurman' en 'miss Waterpop'.

De jubileumavond van Waterpop start om 19.00 uur in het Hofpark in Wateringen en is op voor iedereen toegankelijk. Waterpop zelf is op 11 augustus te bezoeken. Dan treden onder meer Gavin Friday, Man like Me en The Medics op.

Categorieen:
Wateringen Algemeen