Archief

Koepaardbrug drie maanden afgesloten

De Koepaardbrug in de haven van Maassluis, die een belangrijke ader vormt in het wegennet van de stad, zal drie maanden lang afgesloten zijn. Deze brug aan het Havenplein verkeert in een slechte staat en moet opnieuw geschilderd en geconserveerd te worden.

Autoverkeer voor Maassluis-West en het bedrijventerrein Nieuwe Waterweg word aangeraden om zoveel mogelijk gebruik te maken van afrit 6 Maassluis-West op de A20. Het gemotoriseerde verkeer wordt tot en met woensdag 26 september met borden omgeleid via de Laan 1940-1945, P.C. Hooftlaan, Lange Boonestraat, Korte Boonestraat, Wagenstraat, Westlandseweg, Mozartlaan en Industrieweg.

Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van de omleiding via Haven, Hoogstraat, Marnixkade, Ankerstraat, Hellingkade, Haringkade en Govert van Wijnkade. Het scheepvaartverkeer heeft van donderdag 28 juni tot en met woensdag 1 augustus een beperkte vaarbreedte van 10 meter.

De Koepaardbrug wordt volledig op locatie behandeld. Alle werkzaamheden zullen volgens de gemeente afgerond zijn voordat op zaterdag 6 oktober de Furieade plaatsvindt.

Categorieen:
Maassluis Algemeen