Archief

Alleen Bruers kandidaat-voorzitter SC Monster

Naast Cor Verbree heeft ook Johan van Antwerpen besloten zich terug te trekken in de strijd om het voorzitterschap van voetbalvereniging SC Monster. De ex-kandidaat vindt dat de club zonder tweespalt een verse start moet maken. Joop Bruers is nu nog de enige kandidaat voor de functie van preses.

Van Antwerpen legt op de website van de nieuwe fusieclub uit waarom hij zich eerder kandidaat stelde. "De aanleiding van mijn kandidaatstelling was inderdaad de, in mijn en vele ogen, onjuiste kandidaatstelling van Cor Verbree," reageert hij. Volgens hem zou Verbree gezien eerdere gebeurtenissen bij VV Monster kunnen zorgen voor grote onrust bij de nieuwe fusieclub.

Verbree, ex-secretaris van voetbalvereniging Monster, stapte na de winterstop op wegens het niet nakomen van afgesproken beleid bij de Monsterse club. Eind mei meldde hij zich echter als eerste kandidaat voor het voorzitterschap van Sportclub Monster.

Ruim twee weken later stelde ook Joop Bruers, die eerder aankondigde geen voorzitter te willen worden, zich beschikbaar. De begeleidingscommissie van de fusieclub zou hebben ingepraat op de laatste voorzitter van SV Polanen. Op dat moment kwam de commissie ook met het nieuws naar buiten dat Cor Verbree na goed onderling overleg zijn kandidaatstelling voor het voorzitterschap introk.

Categorieen:
Monster Algemeen