Archief

ISW'ers lopen en fietsen naar Amsterdam en terug

Veertien leerlingen en vijf docenten van ISW Hoge Woerd in Naaldwijk zijn voor het goede doel in estafette naar het War Childgebouw in Amsterdam gelopen, gefietst en weer terug. De leerlingen vertrokken dinsdagavond. Aan het begin van de woensdagavond kwamen de Naaldwijkers vanaf de Sir Winston Churchillaan in Rijswijk het Westland binnen gelopen en werden rond half acht onthaald op hun school.

De actie maakte deel uit van de jaarlijks gehouden Goede Doelen Dag, die van dinsdag- tot woensdagavond plaatsvond. De estafette leverde 3.000 euro op. Dat geld gaat naast War Child ook naar Stichting ALS, afdeling Westland. De estafetteloop was nieuw in het programma. Gedurende de tocht liepen er steeds twee personen, terwijl een ander meefietste.

Tijdens de Goede Doelen Dag werden ook een filmmarathon en een game-wedstrijd gehouden en stonden activiteiten zoals skeeleren, zwemmen, pannakooivoetbal, het Hollandsportwielerspel, kickboxen en vrachtwagentrekken op het programma. Woensdagavond waren ook familie en vrienden welkom bij onder meer een boekenmarkt en een rad van fortuin. Aan het einde van het evenement is in totaal 12.303,25 euro opgehaald.