Archief

Bruers toch kandidaat-voorzitter SC Monster

De Fusiebegeleidingscommissie van Sportclub Monster, de bundeling van de voetbalclubs Polanen en Monster, heeft Joop Bruers bereid gevonden zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van de nieuwe vereniging. Bruers, voorzitter van Polanen, had aangekondigd voorlopig liever niet in die rol langs de velden te willen staan.

Volgens de begeleidingscommissie is op Bruers ingepraat "om de zo belangrijke rust terug te brengen en richting te geven aan de vereniging voor de komende jaren". Dat heeft de commissie zondagavond bekendgemaakt op de splinternieuwe website van de fusieclub.

Verder wordt gesteld, dat Cor Verbree - voormalig secretaris van Monster - in goed onderling overleg met de begeleidingscommissie heeft besloten zijn kandidaatstelling voor het voorzitterschap van de nieuwe club in te trekken. "Beide partijen vinden, dat een post in het bestuur van Sportclub Monster op dit moment voor Cor te vroeg komt."

Met de andere kandidaat voor het voorzitterschap, Johan van Antwerpen, is ook gesproken. Van Antwerpen heeft aangegeven, dat hij nog even bedenktijd nodig heeft om te bepalen in hoeverre het intrekken van de kandidatuur van Cor Verbree gevolgen zou moeten hebben voor zijn eigen kandidaatstelling.

Categorieen:
Monster Algemeen