Archief

Hobbykas voor Blauwe Hek

Tuinbouwtoeleverancier Certhon, het samenwerkingsverband van Wilk van der Sande en Bosch Inveka, bouwt binnenkort een hobbykas in de tuin van zorgbakkerij Het Blauwe Hek in Naaldwijk.

De bakkerij aan de Oranjesluisweg wordt stukje bij beetje verbouwd tot een bakkerij met theeschenkerij, waar mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen tot een zinvolle dagbesteding. In de tuin, die met behulp van sponsoren omgetoverd wordt tot een mooie recreatieplek, is ruimte voor een hobbykas, die voor verscheidene doeleinden gebruikt kan worden.

Certhon werd benaderd door Paula van Velden, vrijwilligster bij Het Blauwe Hek. "Als kassenbouwer had dit initiatief meteen onze aandacht. Na een bezoek aan de bakkerij en kennis te hebben gemaakt met het enthousiasme en de inzet van Jan Bronswijk, hebben wij besloten een kas te sponsoren," aldus Jeffrey van der Sande van Certhon.

Donderdag 21 juni zal Paula van Velden de eerste bouwhandeling verrichten de kas, eveneens gesponsord door constructiebedrijf Vos & Overkleeft.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen