Archief

WOS loopt titel 'Omroep van het jaar' mis

WOS Media is buiten de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Lokale Omroep Awards 2012. De WOS behoorde tot de tien genomineerden voor de titel 'Omroep van het jaar' en presentratrice Didem Keles was genomineerd voor 'Presentatietalent van het jaar'. TV Enschede FM is, net als in 2011, verkozen tot lokale omroep van het jaar.

Vrijdagmiddag reisde een delegatie WOSsers af naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, waar de prijsuitreiking plaatsvond. De WOS bleek te zijn doorgedrongen tot de top 3, want bij de aankondiging werd vermeld, dat de WOS en de omroep OOG (Groningen) de winnaar uit Enschede zeer dicht op de hielen hadden gezeten.

In het na afloop verstrekte rapport over de WOS staat: "De jury was enorm verrast door de hoge kwaliteit van deze nieuwkomer in de top 10". Na de ontwikkelingen die de omroep de laatste tijd heeft meegemaakt, zou een prijs de kers op de taart zijn geweest. Maar het feit dat de WOS tot de beste drie van Nederland behoort, verzacht de pijn van het mislopen ervan.

Categorieen:
Algemeen