Flynth Westland Cup: Excelsior Maassluis tweede finalist

De finale van de 40ste editie van de Flynth Westland Cup gaat tussen Excelsior Maassluis en VELO. Dit is een herhaling van de finale van vorig jaar waarin Excelsior Maassluis won na het nemen van strafschoppen.

Excelsior Maassluis plaatste zich voor de finale door een 4-1 overwinning op FC 's-Gravenzande. In de eerste helft opende Vincent van den Berg de score. Deze voorsprong bleef tot de 82ste minuut staan. De hoofdklasser bracht binnen drie minuten de marge op vier doelpunten doro mdidel van een benutte penalty van Sieme Zijn en twee treffers van Niels Vonk. In de slotseconde deed Michel van den Berg voor de eersteklasser nog iets terug.

Karakteristieken

FC 's-Gravenzande-Excelsior Maassluis 1-4 (0-1)

0-1 Vincent van den Berg 0-1, Sieme Zijm (penalty) 0-2, Niels Vonk 0-3 en 0-4, Michiel van den Berg 1-4

Scheidsrechter: R. van den Berg

Assistent-scheidsrechters: S. van Erven, F. van den Berg