Flynth Westland Cup: VELO eerste finalist

De eerste finalist van de 40ste editie van de Flynth Westland Cup is VELO. De Wateringers ware vorig jaar verliezend finalist.

VELO, zondag eersteklasser, was duidelijk te sterk voor gastheer Naaldwijk, die kampioen werd in zaterdag derde klasse B. Op sportpark De Hoge Bomen won VELO met 4-0.

In de eerste helft opende Tom Koene de score. Sven Verbeek verdubbelde voor de pauze de score. Na rust besliste Ivo van Holstein uit een benutte penalty de wedstrijd definitief. Sven Verbeek barcht de eindstand van 4-0 op het scorebord.

De tweede finalist komt uit de wedstrijd FC 's-Gravenzande en Excelsior Maassluis. Dit duel wordt woensdagavond gespeeld. Mocht Excelsior Maassluis winnen dan wordt aanstaande zaterdag de finale een herhaling van vorig jaar.