Archief

Eigenaren gestolen sieraden en laptops gezocht

De politie Haaglanden is op zoek naar de eigenaren van onder meer gestolen sieraden en laptops. De honderden goederen zijn in beslag genomen na onderzoek naar een reeks van minstens 35 woninginbraken gepleegd door drie Hagenaars, in onder meer Wateringen, Den Haag, Ede, IJmuiden en Dordrecht.

Een groot deel van de bezitters van de vijftig gevonden laptops heeft hun apparaat terug, maar de eigenaren van de meesten sieraden zijn nog niet bekend. Om de rechtmatige eigenaren daarvan te vinden, besteedt de politie deze week aandacht aan de zaak in Opsporing Verzocht van de Avro en in het opsporingsprogramma Team West van Omroep West.

De spullen zijn bij het onderzoek naar de zaak verdeeld over vier adressen in Den Haag gevonden. Daartussen zaten onder meer een camera met foto's van een geboorte en een laptop met een complete afstudeerscriptie. Beide eigenaren zijn achterhaald. De student kon hierdoor - hetzij met vertraging - alsnog afstuderen.

De sieraden zijn ook te vinden op het flickr-account van de politie: http://www.flickr.com/photos/politiehaaglanden/sets/

Categorieen:
Wateringen Algemeen