Archief

Zondagvoetbal: Quintus blijft in kampioensrace

Derde klasse C

Verburch behaalde de derde puntendeling in eigen huis. De Oranjebrigade kwam niet verder dan 1-1- tegen GSC Esdo, de nummer 12 van de ranglijst. Bij winst was Verburch bijna veilig geweest, nu moeten de Poeldijkers in de laatste twee wedstrijden alle zeilen bijzetten om promotie/degradatiewedstrijden te ontlopen. De voorsprong van Verbruch op de nummer 11 Hoekpolder bedraagt maar vier punten.

Vierde klasse D

Quintus blijft in de race om het kampioenschap van haar klasse. Koploper RVA Anadolu en Quintus wonnen beide hun wedstrijd. Met nog één wedstrijd te gaan, heeft de koploper twee punten voorsprong op de Heulse ploeg. Quintus won haar laatste uitwedstrijd van het seizoen met 5-2 van Taurus. De Heulse ploeg speelt in ieder geval nacompetitie door overname van de vervangende periodetitel van RVA Anadolu.

Naaldwijk speelde op eigen sportpark de laatste thuiswedstrijd in historie als standaardteam op zondag. Na afloop van de wedstrijd tegen Wippolder werd hier bij stil gestaan. Naaldwijk verloor met 2-0 van de Delftse middemotor.

Karakteristieken

Verburch-GSC ESDO 1-1 (1-1)

Paul van Leeuwen

Naaldwijk-Wippolder 0-2 (0-1)

Taurus-Quintus 2-5 (2-1)


Erik Verbeek, Patrick Krens, Michel Kester (2), Rob van Binsbergen

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen