Archief

Taxichauffeur doet aangifte van mishandeling en beroving

De recherche van Bureau Westland zoekt getuigen van de mishandeling en beroving van een 37-jarige 's-Gravenzandse taxichauffeur. Dit vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag op de Johannes Vermeerstraat in Monster.

De chauffeur had op de Vermeerstraat zeven jongeren afgezet en reed weg toen hij twee jongens zag lopen die naar hem wenkten. Omdat de man dacht dat de jongens een taxi nodig hadden, stopte hij zijn auto. De twee spraken de man aan en vroegen hem de weg. Nog voordat de twee aanstalten maakten om in te stappen, trokken zij het bestuurdersportier open en trokken de man naar buiten.

Liggend op straat werd het slachtoffer geschopt en geslagen. De twee gingen er uiteindelijk met de portemonnee en het navigatiesysteem van de chauffeur vandoor.

Volgens het slachtoffer gaat het om een verdachte met blanke huidskleur van ongeveer 1.80 meter met een smal gezicht, zwarte bomberjas met Nederlandse vlag op de rechtermouw. Verder droeg hij een trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant. De tweede verdachte heeft een lichtgetint uiterlijk en is van Noord-Afrikaanse of Zuid-Europees afkomst. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, heeft donker krullend haar en droeg een zwarte spijkerbroek.

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de recherche van Bureau Westland via het nummer 0900-8844. Anoniem kan dat ook, via 0800-7000.