Archief

Jongen mishandeld in Hofpark

Een 14-jarige Wateringer is in de nacht van zaterdag op zondag in het Hofpark in zijn woonplaats mishandeld door twee nog onbekende jongens. Zij haalden de jongen in en een van hen gaf hem een vuistslag op zijn oog.

De jongen liep omstreeks 0.40 uur via het Hofpark naar huis, omdat dit volgens hem de kortste route was. Zijn vrienden liepen over de Heulweg en zagen de mishandeling vanaf een afstandje gebeuren. Zij belden direct 112. Een zoektocht in de omgeving naar de verdachte mocht helaas niet meer baten.

De eerste dader, die de vuistslag gaf, is volgens het opgegeven signalement ongeveer 17 jaar en 2.00 meter lang. Hij heeft een getinte huidskleur, een slank postuur en donker haar. De jongen droeg een zwart glimmend bomberjack. Verder droeg hij een donkere broek een had hij een zwart petje op. Aan de voorzijde van dit petje zou in het midden een wit of zilverkleurig logo zitten.

De tweede dader is ongeveer 16 jaar oud en zo'n 1.80 meter lang. Deze jongen is blank, slank en heeft lichtblond haar met in zijn nek een matje. Hij droeg een lichte of witte jas, die tot op zijn dijen viel en rond het middel getailleerd was. Verder droeg hij een donkere broek.

Getuigen of personen met meer informatie worden verzocht te bellen met de recherche via het nummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Wateringen Algemeen