Archief

Zondagvoetbal: Westlandia boekt belangrijke zege

Hoofdklasse A

Westlandia heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om rechtstreekse degradatie te ontlopen. De Naaldwijkers wonnen verrassend bij Alphense Boys met 0-1. Matchwinner was invaller Dean van Ooyen. Westllandia staat nu met nog 2 duels te spelen 5 punten voor op Purmersteijn. AFC '34 was reeds gedegradeerd. Westlandia heeft zelfs nog kans om ook nacompetitievoetbal te ontlopen, DHC en HFC staan slechts 1 puntje boven de Naaldwijkers.



Eerste klasse B

VELO is nog altijd in de race voor een plaats in de nacompetitie. De Wateringers wonnen de streekderby in Loosduinen met 0-2 van GDA. Het team van trainer Cees Tempelaar kan, indien Quick de derde periode wint, nog de vervangende periode in beslag nemen.

Derde klasse C

Het voorlaatste competitieduel op zondag 6 mei tussen Den Hoorn en Schipluiden kan de beslissing worden in de titelstrijd tussen deze beide teams; Schipluiden staat nog steeds 1 punt voor op de plaatsgenoot. Schipluiden won zeer eenvoudig met 4-0 van Verburch, terwijl Den Hoorn uiteindelijk ruim bij Erasmus met 1-4 won. De Hagenaars verzuimden bij een stand van 1-2 via een strafschop gelijk te maken. Door de slechte resultaten van Verburch moeten de Poeldijkers nog uitkijken om niet veroordeeld te worden tot het spelen van nacompetitievoetbal.



Karakteristieken:



Alphense Boys - Westlandia 0-1 (0-0)

Dean van Ooijen



GDA - Velo 0-2 (0-0)

Ramon Ripson, Sebastiaan van der Starre



Schipluiden - Verburch 4-0 (3-0)

Marcus Post, Peter van Ooijen (P), Bart Boks, Coen Göbel



Erasmus - Den Hoorn 1-4 (1-2)

Dave de Bie (2), Michiel Draaisma (P), Marvin Vermeer



Naaldwijk - Vrij



Quintus - Vrij

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen