Archief

Eerste namen Waterpop bekend

De organisatoren van het gratis muziekfestival Waterpop 2012 hebben de eerste namen van optredende artiesten bekendgemaakt. Op zaterdag 11 augustus staan onder meer Moss, Dope D.O.D. en Rats on Rafts in het Hofpark in Wateringen.

De formatie Moss zet zich definitief op de kaart met het uitbrengen van het derde album 'Ornaments'. Deze indie-popband brak in 2009 door met het bekroonde album 'Never be scared/ Don't be a hero' en deed al diverse grote festivals aan.

Dope D.O.D. zorg voor veel actie op het podium. Eerder stond deze Nederlandse hiphop-groep al in het voorprogramma van Limp Bizkit. Op Noorderslag 2012 stal deze act de show, zo stelt Waterpop. Na hun tour door Europa en dertien shows in Amerika is Dope D.O.D. terug in haar thuisland.

Rats on Rafts doet denken aan het werk van Joy Division. Deze Rotterdamse viermansformatie maakt muziek die geïnspireerd is door new wave, pop en punk.

Waterpop is dit jaar een tweedaags festival, want de 35e editie vindt plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus. Hoe de vrijdagavond eruit gaat zien, blijft nog even geheim.

Categorieen:
Wateringen Algemeen